Hozzávalók:
Nachos:
12 dkg kukoricaliszt
10 dkg rétesliszt
10 dkg búzaliszt
2 ek. olívaolaj
200 ml víz
A hozzávalókat alaposan gyúrjuk össze, majd formáljunk belőle 3 gombócot. Nyújtsuk ki egyenként a gombócokat, kb. 1 milliméter vastagra. Száraz serpenyőben süssük meg a lapokat közepes lángon. Ha kihűltek mindegyik lapot 8 háromszögre vágjuk fel.
Krém:
2 szép érett padlizsán
1 tk. mustár
1 gerezd fokhagyma (reszelve)
2 ek. tejföl
1 ek. sózott margarin
kevés só ér bors.
A padlizsánokat mossuk meg, vágjuk ketté, majd 200 fokon 30 percig süssük. Kaparjuk ki a belsejüket, keverjük össze a többi hozzávalóval.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése